search
top

На дні народження дружньої спілки

7 квітня 2019 р. Віктор Гребенюк як представник Волинського осередку СХПУ побував на заході, приуроченому до триріччя літературної студії «Без меж», на запрошення її керівника Валерія Гнатюка.

Від імені нашої Спілки він привітав колег по перу, подарував дружній письменницькій формації колективні й одноосібні книги членів нашого осередку, продекламував свою новелу. «Є такий собі материк, що називається Національною спілкою письменників, а є цілий архіпелаг островів – інших організацій літераторів. Між цими островами треба налагоджувати зв’язок, бажано не плавати час від часу човнами, а зводити мости», – сказав Віктор Іванович.

Між нашим осередком СХПУ та «безмежниками» вже давно є приятельські стосунки. Так, колеги бувають на наших заходах, люб’язно надають нам можливість виступати на своїх творчих майданчиках.

Після зустрічі, яка й була запланована для налагодження контактів між студіями «Без меж», «Зорі над Стиром», Спілкою християнських письменників та неспілчанськими авторами, ряд поетів зацікавились контактами з СХПУ.

Захід відбувся в бібліотеці-філії для дорослих № 3 м. Луцька.

 

top