search
top

Олег Берман – на хвилях ГІТу

3 січня 2019 р. член Волинського осередку СХПУ Олег Костянтинович Берман взяв участь у прямому ефірі Громадського інтерактивного телебачення (ГІТ). Ведучий Мирон Козак і запрошена в студію психолог Олена Давидюк спілкувалися з письменником на тему «Психологія творчості».

Автор одинадцяти виданих книг і стількох же невиданих розповідав факти зі своєї біографії, у т. ч. про журналістську та вчительську роботу, коли вів літературні гуртки. Не проминув нагоди дати кілька найголовніших порад для початківців.

Зупинився поет на своєму opus magnum – книзі «Діалоги з Христом», що стала значним явищем при запровадженні в загальноосвітніх школах області факультативного предмета «Основи християнської етики».

Ішлося також про сучасний літературний процес в Україні (точніше, те, що іронічно називають «укрсучлітом») та як зарадити зниженню якості результатів письменницької творчості.

А перед цим був ще один ефір на цьому ж майданчику "О. Берман: Україна в епіцентрі історії вселенського православ'я". Протягом години Олег Костянтинович розповідав про свій шлях до Бога, різні перипетії бурхливої біографії, ділився думками про віру й релігію. На запитання ведучого Мирона Козака повідав чимало цікавого про свою творчість.


«Психологія творчості»


О. Берман: Україна в епіцентрі історії вселенського православ'я

 

top